



A TANLET-ben a tanulás tanulói csoportokhoz csatlakozva történik. A csatlakozásnak két módja van:

A csoportok alapvetően kétfélék:
A nyílt csoport esetében (a képernyőn látod a “#free” kifejezést) a feliratkozás azonnal megtörtént, és tagja lettél a csoportnak, így az ehhez a csoporthoz tartozó tananyagokat azonnal látni fogod, és elkezdheted a tanulást.
A zárt csoportnál meg kell várni, míg a csoport adminisztrátora (tanár) jóvá nem hagyja a csatlakozást. A csoport számára készült tartalmakhoz csak ezután fogsz hozzáférni.
A tanulás a TANLET rendszerben útvonalak lejátszása során zajlik. Ennek a folyamata összefoglalva a következő:






A tananyag végén a felugró ablak jelzi a sikeres befejezést, és automatikusan kilép az útvonalból.




A főképernyőn a bal felső sarokban a három vonalra kattints
Kattints a kilépésre. Ha visszatérsz, ott folytathatod, ahol abbahagytad.
Kattints a bal felső sarokban lévő három vonalra, és válaszd a Fiók törlése lehetőséget. A törlés előtt a rendszer rákérdez, hogy biztosan törölni akarod-e a fiókot, mert a törlés nem visszavonható. Elveszik valamennyi tanulási adat és eredmény is.
